Monday, March 22, 2010

The Mad Hatter

Chapelier Fou var en stor oppdagelse for meg i 2009 men jeg har ikke vært flink til å kommunisere dette til mine omgivelser (les: plage alle rundt meg med tvangslytting). Jeg hadde riktignok planer om å spille hans Superstitionssiste Kjettersk Kjeller men så datt han ut av spillelisten likevel.

Han er for øyeblikket på turné i Europa men desverre kun i varmere strøk. Den siste skiven skal jeg bestille snart (enkelte sanger er lagt ut på myspace) og imens legger jeg ut en liten smaksprøve fra ep-en Scandale!Siri Nilsen som jeg fikk se en meget kald natt i Oslo (årets by:Larm krevde uante mengder stå-på vilje) bruker en lignende spilleteknikk i en av sine sanger. Men jeg synes Chapelier Fou er kulere fordi han (nesten) ikke bruker stemmen sin i prosessen og likevel skaper veldig "pratsom" musikk.

Og når det gjelder den gale hattemakeren så har jeg veldig lyst å starte påskeferien min med Alice i Eventyrland på kino. Selv om jeg burde kanskje lese boka først? Og i hvilken utgave?

3 comments:

Arnfinn Pettersen said...

Hvilken utgave? Folio-utgaven, selvsagt. Selv om filmen strengt tatt foregår ti år etterpå og (antagelig, har ikke sett den ennå) er et slags amalgam av Alice og Looking Glass. Eller du kan lese romanutgaven av manuset. Så den på Tanum her om dagen.

Lady Mju said...

Skal sjekke på Tanum i morgen. Og sikle på Folio-utgaven (eller muligens bestille?).

Lost Society kjører The Mad Hatter Weekend denne helga så jeg skulle ønske jeg var i London, men akk nei.

Gisela said...

Hej!

Mitt namn är Gisela och driver IAMX Scandinavian Street Team. Såg att du skrivit om bandet tidigare och därför vill jag bjuda dig att joina oss!
Vi har precis börjat och just nu håller vi på att rekrytera drivna och ambitiösa människor som är lika entusiastiska att hjälpa bandet lyckas som Vi är. Mer info kommer komma inom kort. Vi kommer att ha massor med tävlingar med många fina priser för de som vill hjälpa promota bandet.
Om detta låter kul och intressant maila mig på gisela.sotomayor.s@gmail.com så skickar jag mer info.

Med vänlig hälsning
Gisela Sotomayor