Wednesday, June 30, 2010

Like til morgongry

Lady Mju sover ikke akkurat den rettferdiges søvn for tiden. Man har nå prøvd en rekke stategier og remedier som skal fasilitere (ah, dette vakre ordet) søvn.

Cat TV virket inntil nylig. Da denne sluttet å virke, måtte man ty til andre midler.

Sovete fra Celestial Seasonings med vaniljesmak, fordi den originale, grønne, ikke smaker noe særlig:Sovemaske som til slutt - og i desperasjon - ble kjøpt i en mindre fancy utgave enn den man hadde opprinnelig ønsket seg:Så prøvde man sovemaske i kombinasjon med øreplugger - som for øvrig er Lord Bassington-Bassingtons tips:Også en rekke bøker ble benyttet. Emnespekteret var bredt. Alt fra spesialisert eiendomsrådgiving:Via behaviorale studier:Psykologi:Og til slutt filosofiske avhandlinger:Og man forstår Lady Mju ikke er helt seg selv, når hun tar på alvor denne dingsen fra et bedre hotell i Helsinki:Nå ønsker Lady Mju å sova bort sumarnatta men hvordan få det til?

1 comment:

Lord Bassington-Bassington said...

Jeg har dessverre klart å miste den beste godnattboka jeg noensinne har hatt. Den heter I parken om natta og er laget av samme forfatter og illustratør som Sover du ikke, vesle bjørn?